Депутати внесли зміни в міську програму економічного розвитку Миколаєва: додали будівництво бомбосховищ та школи

Депутати Миколаївської міської ради підтримали зміни в програму соціально-економічного розвитку Миколаєва на 2022–2024 роки.

Таке рішення було прийнято в четвер, 13 квітня, на засіданні сесії Миколаївської міської ради, пишуть «НикВести». 

Передбачається, що зміни до програми будуть внесені лише по управлінню капітального будівництва в частині додавання нових об'єктів нового будівництва.

— Ми пропонуємо внести зміни до управління капітального будівництва в частині додавання нових об'єктів нового будівництва, а саме будівництво бомбосховищ в навчальних закладах, а також реставрація Першої української гімназії ім. Н. Аркаса, і будівництво школи № 51, – розповіла директор департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради Тетяна Шуліченко.

Депутати Миколаївської міської ради з другої спроби проголосували зміни до бюджету міста з правками, а саме перерозподілу 999 мільйонів 992 тисячі гривень за рахунок вільного залишку коштів, що склався станом на 1 січня 2023 року.

Також депутатський корпус проголосував за дві правки до бюджету на виділення коштів для потреб лікарні швидкої медичної допомоги. Друга правка стосувалася виділення субвенції у розмірі 2 мільйонів гривень на ремонт об’єктів в мікрорайоні Варварівка біля школи № 60, які перейдуть в майно міста з балансу районної ради. 

View full version