У Міжнародному форумі реабілітації взяли участь миколаївські медики

Миколаївська міська рада

У Львівському реабілітаційному центрі «Незламні» 11-13 квітня провели Міжнародний форум реабілітації. До участі в заході долучилися медики, експерти, представники державної влади, міжнародних організацій та фондів. Зокрема участь взяли миколаївські медики.

Про це повідомили у пресслужбі Миколаївської міської ради з посиланням на управління охорони здоров’я. 

На запрошення мера Львова Андрія Садового форум відвідали начальник управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради Ірина Шамрай, директор Міської дитячої лікарні №2 Любов Савчук, лікарі  Міської лікарні №4 – фізичний терапевт Сергій Коньков та лікар-ординатор відділення пластичної та реконструктивної хірургії  Артем Кучеренко.

Зазначається, що під час дискусій вони поділилися практиками та обговорили рішення щодо лікування, протезування та реабілітації військових та цивільних, що постраждали внаслідок російської агресії. 

Також миколаївці відвідали новий реабілітаційний центр,  ознайомилися з можливостями для комплексної реабілітації українців. Оглянули обладнання, яке використовується для відновлення здоров’я постраждалих. Обмінялись досвідом щодо реформування сфери охорони здоров’я та створення спроможної мережі медичних закладів, оглянули територіальні медичні об’єднання Львова, які утворили  в результаті реорганізації міської системи охорони здоров’я.

Нагадаємо, у Києві до реабілітації військових залучили тварин із зоопарку.

View full version