Миколаївська ТЕЦ за ₴24 млн замінить частину теплотраси на Маріупольській, яку ремонтують щороку

Приватне акціонерне товариство «Миколаївська теплоелектроцентраль» оголосило тендер на реконструкцію майже 300 метрів тепломагістралі по вулиці Маріупольській.

Як пишуть «НикВести», про це свідчать дані системи публічних закупівель ProZorro.

Очікувана вартість робіт — 24 мільйона 113 тисяч 11 гривень. Аукціон заплановано на 20 липня. Переможець повинен буде виконати реконструкцію до кінця жовтня поточного року.

Передбачається повна заміна існуючих теплопроводів, а також реконструкція вузлів теплопроводів в теплових камерах. Споживачами теплової енергії є житлові будинки та об’єкти соціально-культурного призначення.

Нагадаємо, восени 2021 року стало відомо, що за п’ять років на поточний ремонт тепломережі на вулиці Маріупольській (колишня Московська) «Миколаївська ТЕЦ» витратила близько 3,5 мільйонів гривень. 2022 року планували капітально відремонтувати ділянку в межах вулиці Адмірала Макарова та вулиці Потьомкінської, однак проєкт не було втілено через початок повномасштабного вторгнення РФ.

Також раніше «Миколаївська теплоелектроцентраль» оголосила тендер на капремонт ділянки тепломагістралі, розташованої по Каботажному узвозу.

View full version