Готуємося до ударів восени і взимку, — Кім про стан критичної інфраструктури у Миколаєві

Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім заявив, що сьогодні критичну інфраструктуру області готують до ймовірних ворожих ударів.

На брифінгу він розповів, що критичні об’єкти Миколаївщини наразі відновлені й справно працюють.

За словами Віталія Кіма, їх відновлювали екстреними методами, тому очільник ОВА поставив під сумнів надійність поточного стану критичної інфраструктури. Однак він зазначив, що саме зараз проводяться роботи з укріплення таких об'єктів та убезпечення їх від можливих майбутніх атак російської армії.

— Готуємося до ворожих атак восени й взимку по критичній інфраструктурі з огляду на наш досвід тієї зими. Ми працюємо зараз на випередження, — розповів Віталій Кім.

Нагадаємо, 16 червня урядом було прийнято рішення надати  626,8 мільйона Миколаївщині на відбудову та реставрацію 5 критичних об'єктів області, які постраждали від російських обстрілів.

До того ж нещодавно Миколаїв отримав 10 потужних дизель-генераторів для потреб об’єктів критичної інфраструктури міста від БО «Благодійний фонд «Українська фундація».

Минулого року Миколаїв, як й інші регіони України потерпали від ворожих обстрілів по критичній інфраструктурі. Так, в країні часто вимикали електроенергію через нестачу потужностей.

View full version