У Рибаківці комунальну базу відпочинку «Перлина», розташовану біля моря, продали за ₴6,2 млн

На Миколаївщині комунальну базу відпочинку «Перлина», яка розташована на першій лінії в курортній зоні Рибаківка, продали на аукціоні за 6,2 мільйона гривень.

Про це свідчать результати аукціону ProZorro.Sale.

У торгах взяли участь 14 покупців, аукціон стартував з початкової ціни в 1,9 мільйона гривень. Одеська фірма ТОВ «Українські системи постачання для будівництва» запропонувала найвищу ціну – 6 мільйонів 250 тисяч 526 гривень. 

Загальна площа бази відпочинку «Перлина» складає 2055 квадратні метри. Корпуси бази відпочинку розташовані за 10 метрів від пляжу. Згідно з підрахунками 1 квадратний метр бази коштуватиме інвестору 3 тисячі гривень. 

— У переможця аукціону є 20 робочих днів на оплату лоту. Якщо кошти не будуть сплачені, бюджет отримає 391,8 тисяч гривень гарантійного внеску», – зазначається в повідомлені. 

Згідно даних Опендатабот, ТОВ «Українські системи постачання для будівництва», засноване 2 роки в Одесі з уставним фондом – 2 мільйони гривень. Основний вид діяльності – оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням.

View full version