Поламані гойдалки, аварійна гірка та сміття навколо: в Інгульському районі Миколаєва діти змушені гратися на аварійному майданчику

У Миколаєві по вулиці Китобоїв, 2а розташований занедбаний дитячий майданчик, який потребує негайного ремонту. Територія навколо також недоглянута та заросла травою.

Про це повідомляє кореспондент «НикВести».

Як видно на фото, конституції майданчика в аварійному стані. Карусель поламана та просто покосилося на один бік. Дитяча гірка не у кращому стані, дерев’яні елементи виламані та розхитані. А ось дитячі гойдалки зовсім відсутні, залишилась лише металева конструкція. Розташована неподалік пісочниця геть заросла травою.

Також видно, що у багатьох місцях злізла фарба, на металевих частинах обладнання видніється іржа.

На території розташований і майданчик для гри у баскетбол, однак територія також заросла травою. Сітка на огорожі з дірками.

Просто посидіти та відпочити  жителям навколишніх будинків не вдасться, адже лавки поламані, сміттєві урни відсутні.

Нагадаємо, що мешканці миколаєва багато разів скаржились на занедбані дитячі майданчики у різних районах:

Мешканці Миколаєва просять привести до ладу занедбаний дитячий майданчик в Інгульському районі.

Також миколаївець поскаржився на незадовільний стан дитячого майданчику у ДМ «Казка». Він звертався з проханням провести там ремонт та модернізацію, на що адміністрація «Казки» повідомила, що за результатами перевірки дитячий майданчик «є цілком безпечним» для відвідування дітей.

Наприкінці липня дитячий майданчик огородили обмежувальною стрічкою. У дитячому містечку «Казка» ще не можуть назвати точну дату, коли буде відновлено поламаний дитячий майданчик.

Також повідомлялося, що дитячий майданчик у миколаївському містечку «Казка», на аварійний стан якого скаржилися містяни, а адміністрація назвала «цілком безпечним», огородили обмежувальною стрічкою.

View full version