У ЗСУ заявили про важкі бої біля залізниці в районі Кліщіївки

Біля звільненої Кліщіївки Донецької області в районі залізниці йдуть важкі бої. Саме цією залізницею росіяни отримують постачання.

Про це повідомив начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі «Радіо Свобода».

Зараз залізницю обстрілюють як українські Сили оборони, так і російські війська. Водночас росіяни повністю залізницю не контролюють.

«Не можна сказати, що вони контролюють прямо повністю залізницю. Про те і ми зараз намагаємося закріпитися аби повністю вже відбити у окупантів будь-які напрями просуватися на цьому напрямку і залізниця була наша», — повідомив Ілля Євлаш.

Раніше повідомлялося, що звільнення Кліщіївки та Андріївки наблизило українські війська до одного з основних шляхів постачання до Бахмута з півдня.

Нагадаємо, 15 вересня стало відомо, що Сили оборони України на Бахмутському напрямку під час штурмових дій звільнили село Андріївка Донецької област. 

Нагадаємо, раніше бійці Сил оборони України звільнили селище Урожайне, що знаходиться неподалік від Старомайорського Донецької області.

Перед тим, українські військовослужбовці повернули під контроль України село Рівнопіль Донецької області. Населений пункт розташований на стику Донецької та Запорізької областей.

View full version