«Дитина впала разом з гойдалкою»: миколаївці поскаржилися на ще один небезпечний дитячий майданчик в Центральному районі

Мешканці Миколаєва просять відремонтувати аварійний дитячий майданчик у Центральному районі. Нещодавно там дитина впала разом з гойдалкою.

Відповідне звернення жителька Миколаєва Ганна Пугачова опублікувала у фейсбук-групі «Contact Center при Миколаївській міській раді».

За словами жінки, дитячий майданчик по вулиці Привільна, 136 не ремонтували з 2019 року. Мешканці будинку самі доглядають за територією та за можливістю фарбувують і ремонтують.

«Дитячий майданчик в аварійному стані, мешканці фарбують, намагаються ремонтувати, але вже і нема чого ремонтувати. Нещодавно дитина впала разом з гойдалкою, дякувати Богу, що не сильно травмувалась. Скажіть, будь ласка, це безпечні гойдалки?! Хіба можна дітям на них гойдатися? Невже за стільки років не можна щось з цим зробити? Невже не можна поставити сучасну гойдалку і гірку? І прибрати ці небезпечні? Велике прохання відреагувати», — просить місцева жителька.

Ганна Пугачова  зазначає, що в їхньому мікрорайоні немає де гуляти з дітьми, тому батьки змушені вести їх на цей майданчик.

Під постом директор КП «ДЄЗ «Пілот» Ігор Головатий відповів Ганні Пугачовій зазначивши, що майданчиком «сорок років ніхто не опікувався і от раптом винні усі навколо».

Також він зазначив, що під час війни відремонтовано «десятки дитячий майданчиків», але у місті їх близько тисячі.

Зазначимо, що мешканці миколаєва багато разів скаржились на занедбані дитячі майданчики у різних районах:

Так, у Миколаєві по вулиці Китобоїв, 2а розташований занедбаний дитячий майданчик, який потребує негайного ремонту. Територія навколо також недоглянута та заросла травою.

Мешканці Миколаєва просять привести до ладу занедбаний дитячий майданчик в Інгульському районі.

Також миколаївець поскаржився на незадовільний стан дитячого майданчику у ДМ «Казка». Він звертався з проханням провести там ремонт та модернізацію, на що адміністрація «Казки» повідомила, що за результатами перевірки дитячий майданчик «є цілком безпечним» для відвідування дітей.

Наприкінці липня дитячий майданчик огородили обмежувальною стрічкою. У дитячому містечку «Казка» ще не можуть назвати точну дату, коли буде відновлено поламаний дитячий майданчик.

Також повідомлялося, що дитячий майданчик у миколаївському містечку «Казка», на аварійний стан якого скаржилися містяни, а адміністрація назвала «цілком безпечним», огородили обмежувальною стрічкою.

View full version