Пошкодили електрообладнання: на Миколаївщині невідомі залишили без світла населений пункт

На Миколаївщині пошкодили електрообладнання. Фото для ілюстраціїНа Миколаївщині пошкодили електрообладнання. Фото для ілюстрації

На території Ольшанської громади, що на Миколаївщині, невідомі пошкодили електрообладнання, через що один з населених пунктів залишився без світла.

Про це йдеться в повідомленні «Миколаївобленерго».

«Ані усвідомлення небезпеки будь-яких сторонніх маніпуляцій з енергетичним обладнанням, ані той факт, що через подібні дії велика кількість людей може залишитися без світла, не зупинила лихочинців. Їхні умисні дії призвели до знеструмлення одного населеного пункту в Ольшанській громаді», — повідомили комунальники.

Наразі фахівці підприємства оцінюють збитки та відновлюють електропостачання. 

«Шановні споживачі (і НЕ шановні лиходії) — давайте берегти нашу єдину енергетичну систему! У разі виявлення будь-яких незаконних операцій чи протиправних дій, пов'язаних з електромережами, ви завжди можете повідомити до нашого кол-центру 0800504001»,— закликали в «Миколаївобленерго».

Нагадаємо, у середу, 10 квітня, на Миколаївщині та Херсонщині зникло світло у деяких містах та селах.  Зазначається, що відбулось масштабне аварійне відключення.

View full version