• четвер

    19 вересня, 2024

  • 20.5°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 20.5° Переважно ясно

LEGO випустила конструктори у вигляді трьох пам'яток України — їх можна отримати за донат

Платформа UNITED24 запустила спільний проєкт із LEGO Creators. У межах ініціативи митці створили конструктори у вигляді трьох архітектурних пам'яток України, які можна отримати лише за благодійний внесок.

Про це повідомила фандрейзингова платформа UNITED24.

У межах проєкту #LEGOwithUKRAINE представлені київська «Батьківщина-мати», маріупольська водонапірна вежа та кримське «Ластівчине гніздо». Це роботи трьох митців: Артура Самкова з Польщі, Максима Мітякіна з України та Євгена Тонєва зі США.

Кожен конструктор створений у п’ятьох екземплярах. Їх неможливо придбати, однак можна виграти за благодійний внесок: до 28 листопада необхідно пожертвувати платформі від 24 доларів. Усі зібрані кошти спрямують на відбудову України. 

«Мета #LEGOwithUKRAINE — розказати більше про Україну, популяризувати її видатні архітектурні пам'ятки та закохати у неї весь світ», — заявили на UNITED24.

Наступні конструктори планують випустити навесні 2024 року.

Нагадаємо, 3D-дизайнер з Миколаєва Олександр Єрмолаєв створив із LEGO детальну модель Маріупольського театру. Робота була представлена на фотовиставці «Театр.Душа Маріуполя» в Києві.

Читайте також: