• четвер

    19 вересня, 2024

  • 17.1°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 17.1° Ясне небо

Нещасні випадки на виробництві: за рік на Миколаївщині постраждали майже сто людей

На Миколаївщині внаслідок нещасних випадків на виробництві у 2020 році постраждали 98 осіб. Крім того, на підприємствах сталося чотири групові нещасні випадки.

Про це в ефірі «Українського радіо: Миколаїв» розповів головний державний інспектор відділу нагляду в агропромисловому комплексі (АПК) та соціально-культурній сфері (СКЗ) управління Держпраці у Миколаївській області Дмитро Іваськевич.

У сільському господарстві 2020 року сталося чотири нещасні випадки, один із яких зі смертельним наслідком.

— Основними причинами аварій та нещасних випадків під час експлуатації сільськогосподарської техніки під час проведення весняно-польових робіт можна назвати технічну несправність тракторів та іншої техніки, порушення технологічного процесу та технологічної дисципліни, непроведення перевірки знань з питань охорони праці працівниками господарств, відсутність медоглядів, а також засобів індивідуального та колективного захисту, - сказав Дмитро Іваськевич.

Раніше повідомлялося, що біля селища Казанка Миколаївської області під час розбирання старої будівлі обвалилася бетонна плита – 19-річний хлопець загинув, ще одного постраждалого доправили до лікарні.

Читайте також: