• неділя

    29 вересня, 2024

  • 16.9°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 29 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 16.9° Ясне небо

Росія завдає масований ракетний удар по Україні: Почався другий запуск

Росія розпочала масовану ракетну атаку на Україну. Наразі надходить інформація про збиття ракет в декількох областях.

Як повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, у ці хвилини фіксується проліт ракет над територією Миколаївщини. Зокрема, над містом Очаків.

Речник Повітряних сил України Юрій Ігнат в ефірі телемарафону розповів, що Росія запускає ракети по території України з Каспійського та Чорного морів. Є ймовірність декількох запусків ракет.

— Традиційно, звідки вони і пускають. Стратегічна авіація - це район Волгодонська, також Каспій і Чорне море, кораблі Чорноморського флоту теж ж запуски, за попередньою інформацією.Вже не тренування, ракети вже запущені, — сказав Юрій Ігнат.

За його словами, російські війська вже запустили першу хвилю ракет, але можуть наступні.

— Вже перша хвиля ракет пішла, їх може бути декілька, тому можуть вони використовувати кілька хвиль атак, щоб розосередити ракети по всій території України і заплутати дії нашої ППО, — сказав Юрій Ігнат.

Надходить інформація про вибухи в Миколаєві та Одесі. 

Повідомляють про те, що в Одесі та Житомирі частково зникло світло. Також відомо про перебої зі світлом у Молдові та Придністров'ї.

Сумська область повністю без електропостачання. Там застосували екстрене аварійне відключення для запобігання порушень у роботі об'єднаної енергетичної системи України, повідомили в «Сумиобленерго».

В небі над Миколаївщиною збито чотири ракети, повідомляє народний депутат Артем Чорноморов.

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім о 15:06 повідомив про другу хвилю запуску російських ракет. Він закликав усіх залишатися в укриттях. 

«Укренерго» повідомляє про влучення російських ракет по об'єктах енергетичної інфраструктури.

Оновлюється…

Читайте також: