• пʼятниця

    20 вересня, 2024

  • 18.6°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 18.6° Ясне небо

У Києві судитимуть миколаївця, який 5 років гвалтував свою малолітню доньку

Жителю Миколаївської області повідомили про підозру у вчиненні сексуального насильства. Чоловік протягом 2014-2019 років гвалтував малолітню доньку.

Про це повідомили у Київській міській прокуратурі.

За даними правоохоронців, підозрюваний після розлучення із дружиною мав можливість зустрічатися з малолітньою донькою.

«Відвідуючи батька за місцем його проживання у Миколаївській області, дівчинка упродовж майже 5 років неодноразово ставала об’єктом його злочинних посягань та сексуального насильства», — йдеться у повідомленні.

Про знущання зі сторони батька дитина наважилася розповісти матері лише після переїзду з Миколаївської області до Києва.

«За результатами проведених правоохоронцями слідчих (розшукових) дій та висновків судово-психіатричної експертизи, повідомлені дівчинкою факти знайшли своє підтвердження», — зазначили у прокуратурі.

Так, підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, у травні поліція Київщини затримала чоловіка, який зґвалтував 4-річну дівчинку в Броварах.

Раніше, працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру в груповому зґвалтуванні 17-річної дівчини трьом чоловікам, серед них — двоє поліцейських.

Також повідомлялося, що РФ відправила на війну бойовика «ДНР», засудженого за вбивство і згвалтування вагітної. Щоб поповнити лави путінської армії з в'язниці в РФ відпустили екскомандира бойовиків «ДНР» Юрія Свиридова на прізвисько «Мачете».

Читайте також: