• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 13.1°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 13.1° Ясне небо

У Венеції з естакади впав автобус: загинуло понад 20 людей, серед них п'ятеро українців

Ввечері 3 жовтня у районі Местре італійської Венеції автобус упав із висоти близько 10 метрів і загорівся, в результаті чого є загиблі та поранені.

Про це повідомляє «Європейська правда».

За попередніми даними, автобус у вівторок ввечері з’їхав з проїжджої частини на шляхопроводі, пробив огорожу й упав із висоти близько десяти метрів. Під час падіння він зачепив лінії електропередач і зайнявся, тому що працював на метані.

Префектура Венеції повідомила, що в аварії загинула щонайменше 21 людина, ще 12 — поранені й кілька вважаються зниклими безвісти.

У МЗС України повідомили, що у ДТП загинули п’ятеро українців, ще троє — поранені.

За словами речника міністерства закордонних справ Олега Ніколенка, українське посольство в Римі та генеральне консульство в Мілані вже вирішують питання, пов’язані з цією дорожньо-транспортною пригодою.

Зокрема, українські консули взаємодіють із італійськими правоохоронцями в контексті з’ясування усіх обставин ДТП, тримають на контролі лікування українських громадян та встановлюють зв’язок із родичами.

Нагадаємо, наприкінці літа на півночі Італії зіткнувся з фурою автобус з десятками українських туристів, з них 15 постраждали.

Читайте також: