• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 14°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 14° Ясне небо

ЗМІ: на Львівщині напали на нардепа Тищенка, поліція відкрила справу

ОНОВЛЕНО 29 жовтня, 2023, 13:55 Ми додали деталі інциденту, які наводить hromadske.

У Львівській області стався напад на народного депутата Миколу Тищенка, обраного від партії «Слуга Народу» та пізніше виключеного зі складу фракції.

Про це hromadske повідомила речниця обласного управління Національної поліції Світлана Добровольська.

Микола Тищенко подав заяву у поліцію, і там розпочали досудове розслідування за статтею 125 (умисне легке тілесне ушкодження).

Пізніше видання додало, що інцидент із Миколою Тищенком стався у Брюховичах. Депутат прибув туди, щоб «з'ясовувати конфліктні земельні питання».

За словами Миколи Тищенка, до нього нібито звернулися працівники та пацієнти пансіонату з проханням захистити їх від рейдерського захоплення. Мовляв, невідомі озброєні люди незаконно захопили два гектари комунальної землі у Брюховичах.

Нагадаємо, влітку у Telegrаm-каналі Джокер з'явились записи, на яких людина з голосом, схожим на голос депутата Миколи Тищенка, обговорює нібито зі своїм помічником, який займається діяльністю благодійної організації, як вони накриють підпільні колл-центри.

Раніше Миколу Тищенка виключили з фракції «Слуга народу» після чергового необґрунтованого «відрядження» до тропічного Таїланду, поки вся Україна перебуває у стані війни. Після скандалу з Таїландом Тищенко звинуватив журналістів у брехні.

 

Читайте також: