• четвер

    19 вересня, 2024

  • 16.1°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 16.1° Похмуро

Викрав алкоголь та продукти: у Южноукраїнську правоохоронці затримали чоловіка

Чоловік, який пограбував магазин. Фото:Чоловік, який пограбував магазин. Фото: поліція у Миколаївській області

Ввечері, 1 квітня у Южноукраїнську місцевий мешканець скрасти із супермаркету алкоголь та продукти. Чоловіку загрожує до десяти років ув'язнення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Зазначається, що про інцидент повідомив охоронець магазину у Южноукраїнську.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що правопорушник, перебував в приміщенні торговельної зали супермаркету, заволодів алкогольними напоями та продуктами харчування і намагався непомітно пронести їх в сумці повз касу.

«Співробітники охорони магазину, на очах яких стався злочин, намагались зупинити молодика, однак той почав втікати з місця події разом з викраденим майном. Вибігши з магазину, зловмисник залишив сумку з відібраним товаром неподалік та зник у невідомому напрямку», — йдеться у повідомленні.

Провівши низку першочергових розшукових заходів, зокрема і аналіз записів камер відеоспостереження, та отримавши детальний опис молодика, поліцейські виявили його на одній із вулиць міста. Зловмисником виявився 22-річний місцевий мешканець, який раніше притягувався до відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Правоохоронці затримали молодика у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі кваліфікували його дії за ознаками злочину, передбаченого частиною 4 статті 186 КК України «Грабіж». 

За скоєний злочин йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Найближчим часом суд обиратиме йому запобіжний захід.

Нагадаємо, у Снігурівці Баштанського району Миколаївщини двоє 16-річних хлопців побили 28-річного місцевого жителя, відібрали у нього гаманець із грошима, документами та мобільний телефон.

Раніше повідомлялося, що жителька Снігурівки Миколаївської області звернулася до поліції із заявою, що невідомі побили її та забрали рюкзак із грошима.

Читайте також: