• четвер

    19 вересня, 2024

  • 16.2°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 16.2° Ясне небо

Квітучий Миколаїв: найкращі весняні фотолокації міста

Сьогодні в Миколаєві вже відчувається аромат весни – в місті розквітли сакури та декоративні сливи. Дерева з рожевими та білими суцвіттями стали справжньою окрасою Миколаєва. Кожного року у квітні сакури та сливи розквітають та наповнюють місто весняною атмосферою.

Журналісти «НикВести» підібрали для вас п’ять локацій, де можна зробити гарні весняні фото з квітучими деревами.

Місця, де квітне японська вишня та декоративна слива, стали улюбленим місцем для прогулянок та фотосесій серед миколаївців та гостей міста. Квітуча миколаївська сакура стала вже справжньою визначною родзинкою міста, привертаючи увагу та захоплюючи серця всіх, хто має можливість насолодитися цим природним явищем. Сакури стали справжнім символом весни та втіленням краси та ніжності в місті.

Зробити весняне фото можна зокрема, у «Парку перемоги» та дитячому містечку «Казка».

Також рожеві дерева вже розквітли в Адміралтейському парку, де вони радують миколаївців з року в рік, створюючи враження магічного саду.

Також відчути справжню весняну атмосферу можна на вулиці Потьомкінській біля податкової та на алеї по вулиці Садовій.

Так, миколаївці мають можливість насолодитися весняним настроєм, прогулюючись містом, слухаючи спів птахів та насолоджуючись красою природи та розкішним видовищем квітучих дерев, які зробили місто ще більш привабливим та барвистим у весняному вбранні.

ФОТОРЕПОРТАЖ

Фото: Олена Козубовська, Аліна Квітко «НикВести».

Читайте також: