• вівторок

    1 жовтня, 2024

  • 22.4°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 1 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 22.4° Переважно ясно

«Моя хата з краю – першим ворога зустрічаю», — нардеп Чорноморов привітав тероборону з їх професійним святом

Народний депутат України Артем Чорноморов привітав українських захисників з Днем територіальної оборони України.

Привітання він опублікував опублікував у своєму Telegram-каналі.

— «Моя хата з краю – першим ворога зустрічаю». Цей вислів з козацьких часів найкраще передає сутність територіальної оборони. Коли хтось сідав у автівки дізнавшись про те, що рф почала повномасштабний наступ, були такі хлопці та дівчата, які почали шукати зброю для захисту рідного Дому.

Добре памʼятаю, як буквально з коліс, вибудовувалися наші сили тероборони. Як вночі особисто супроводжував зброю для наших захисників добровольців, які не побоялися стати до сил оборони. Це не вихваляння, це спогади про найменше, що міг зробити з огляду на обставини. Тоді були потрібні швидкі рішення, які показали свій результат, коли ми відстояли нашу Вознесенщину.

Для мене ТРО, то особиста повага. Бо одна справа, коли ти кадровий військовий, а зовсім інша – у лічені години прийняти рішення стати до лав Збройних сил України проти другої армії світу.

Дякую всім хлопцям та дівчатам, які не вагаючись, навіть не маючи зброї, вийшли на захист своєї землі. Пишаюся кожним з Вас, бажаю нам всім Перемоги та памʼятаю про кожного та кожну, хто віддав за нашу свободу найцінніше – життя. Зі святом, бійці ТРО!, – привітав захисників народний депутат. 

Нагадаємо, народний депутат України Артем Чорноморов звернувся до Кабінету Міністрів з проханням переглянути Порядок використання грошей для громад. Там пообіцяли питання розглянути.

Читайте також: