• неділя

    6 жовтня, 2024

  • 21°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 6 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 21° Похмуро

У російських військових є наказ стояти до останнього, – голова Херсонської МВА

Начальниця Херсонської міської військової адміністрації Галина Лугова розповіла, що російські військові готуються до бою з українськими силами в місті.

Про це вона повідомила проекту Радіо Свобода «Новини Приазов’я».

— Без бою просто так Херсон вони не здадуть. Тому що є наказ стояти до останнього, хоча є порозуміння, що це безглузда ситуація, але вони вимушені, – каже Галина Лугова.

У цілому ситуація в місті є «складною та напруженою», зазначила очільниця військової адміністрації.

— Ситуація в Херсоні – дуже напружена, досить складна. Так, спостерігається, що окупанти готуються дати відсіч і відчуття таке, що без бою вони не здадуться. Хоча, спілкуючись із жителями, солдати РФ, певна їх частина, стверджують і розуміють, що незрозуміло, за що вони борються, вони бояться відпочивати вночі, тому що не знають, звідки прилетить, і вони будуть знищені, – додала Галина Лугова.

З огляду на бойові дії й окупацію Росією частини півдня України, редакція не може отримати офіційного підтвердження про озвучені свідчення чи незалежно їх перевірити.

Нагадаємо, сьогодні з’явилася інформація про те, що з будівлі Херсонської обласної адміністрації в окупованому Херсоні зняли прапор Росії – фото і відео опубліковані в місцевих пабліках, їх публікують також російські ЗМІ.

Читайте також: