• понеділок

    30 вересня, 2024

  • 16.5°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 30 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 16.5° Похмуро

Колишній заступник Кіма очолив Миколаївську податкову

Ігор Кузьмін, архівне фото НикВести

Ексзаступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Ігор Кузьмін очолив Головне управління Державної податкової служби у Миколаївській області, але з приміткою виконуючий обов’язки.

Про це свідчить інформація на офіційному сайті відомства. 

Ігоря Кузьміна призначено заступником начальника ГУ ДПС у Миколаївській області, згідно з наказом ДПС України від 14.10.2022 № 1606-о.

Відповідно до наказу ДПС України від 20.10.2022 № 1617-о покладено виконання обов'язків начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області з 20 жовтня 2022 року.

Зазначимо, що це вже вдруге, коли Ігор Кузьмін керує роботу миколаївських податківців. У 2015 році Ігор Кузьмін був призначений виконуючим обов’язки очільника Головного управління Державної фіскальної служби в Миколаївській області.

З грудня 2020 року і дотепер Ігор Кузьмін працював на посаді заступника голови Миколаївської ОДА в команді Віталія Кіма.

Ігор Кузьмін розпочав свою трудову діяльність з посади провідного спеціаліста контрольно-ревізійного відділу управління соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації.

Після цього працював на посаді заступника начальника головного фінансового управління - начальника управління доходів та фінансів виробничої сфери Миколаївської ОДА. З 2008 по 2012 роки – заступник голови ДПІ у Миколаївській області. Також працював на посадах у податкових органах Херсонської та Кіровоградської областей.

Дружина Ігоря Кузьміна - Олена Кузьміна, депутатка Миколаївської міської ради від партії «Слуга народу» та в.о. директора Миколаївського обласного клінічного госпіталю ветеранів війни.

Читайте також: