• четвер

    19 вересня, 2024

  • 16.1°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 16.1° Похмуро

Сєнкевич відповів, чи збирається балотуватися у мери Миколаєва на ще один термін

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич збирається балотуватися на ще один термін.

Про це міський голова розповів в інтерв’ю у програмі «У ЛІЖКУ».

— Ви знаєте, я б і цього разу, якби бачив серед своїх конкурентів людей, які б могли зробити краще за мене, мабуть, і не йшов би балотуватися. Це важка робота, я не бачу своєї сім'ї. Я постійно на нервах і в 40 років виглядаю як 55-річний мужик, – сказав він.

Він додав, що у разі підтримки його кандидатури миколаївцями він продовжить свою роботу на посаді міського голови, в іншому випадку – займатиметься бізнесом.  

— Моя посада є такою, яку обирають люди. Якщо люди будуть вважати, що Сєнкевич потрібен місту, то я буду працювати, якщо ні – я знайду себе у бізнесі. Мене насправді не цікавить вся ця історія з міністерством, народним депутатством, але у будь-якому разі час покаже, – пояснив він. 

Варто зазначити, що наразі триває друга каденція Олександра Сєнкевича на посаді мера Миколаєва. Вдруге він переміг на виборах міського голови у листопаді 2020 року. Тоді Олександр Сєнкевич набрав 54 тисячі 411 голосів, що становить 59,74% на виборах мера Миколаєва.

Нагадаємо, мер Миколаєва Олександр Сєнкевич не виключає звільнень чи перестановок у виконавчих підрозділах міської ради.

Читайте також: