• четвер

    19 вересня, 2024

  • 19.9°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 19.9° Переважно ясно

«Дехто проявив себе під час війни, а дехто відсидівся», — Сєнкевич про можливі кадрові зміни в мерії Миколаєва

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич не виключає звільнень чи перестановок у виконавчих підрозділах міської ради.

Про це він сказав, відповідаючи на питання кореспондента «НикВести» про те, чи будуть кадрові зміни в команді мера, залежно від того, хто як проявив себе під час війни.

— Я думаю, що так. По-перше, хочу сказати, що деякі люди під час війни уже пішли — хтось на підвищення, хтось почав працювати навіть у Херсонській ОВА. Тобто люди змінюються. Дехто проявив себе під час війни, дехто відсидівся, дехто поїхав з міста. Хоча я не засуджую нікого, бо був тією людиною, яка постійно усім казала: «Виїжджайте з міста». Особливо жінкам і дітям. Тому, коли мене питають, як я буду реагувати на людей, які під час війни поїхали, а тепер повертаються, — дуже добре. Якщо вони виконують свої обов’язки навіть віддалено. Але, думаю, що зміни будуть, і це логічно, що хтось проявив себе, а хтось навпаки не проявив, — відзначив Олександр Сєнкевич.

Нагадаємо, після того, як Апеляційний суд визнав недійсним договір про передачу бізнесмену Олександру Скрипіну в оренду території «Казки», міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич планує провести новий конкурс з оренди дитячого містечка.

Також повідомлялося, що у п’ятницю, 13 січня, в Миколаєві відбулася зустріч представників Данії та України з приводу планування подальшого відновлення міста.

Читайте також: