• неділя

    29 вересня, 2024

  • 18.4°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 29 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 18.4° Ясне небо

Алкоголь перевищував норму в 11 разів: в центрі Миколаєва п’яний водій скоїв ДТП

Вчора, 19 лютого на Центральному проспекті відбулося ДТП. Винуватець аварії перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. 

Про це повідомляють в Патрульній поліції Миколаївської області.

Близько 14-ї години інспекторам патрульної поліції надійшло повідомлення про ДТП. Прибувши на місце події правоохоронці виявили у винуватця аварії, водія автомобіля ВАЗ ознаки алкогольного сп’яніння. 

— Прибувши на місце події та поспілкувавшись з горе-водієм, патрульні дійсно помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку, на що чоловік погодився. Результат тесту становив 2.28 проміле, що в 11 разів перевищує допустиму норму, – зазначили в Патрульній поліції.

Також повідомляється, що до приїзду поліції порушника на місці пригоди утримували водії, що стали свідками ДТП. На горе-водія було складено декілька протоколів: за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та за порушення правил дорожнього руху, що призвело до ДТП.

— Патрульні склали на керманича декілька протоколів, а саме: протокол за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП, – повідомили в поліції.

Нагадаємо, нещодавно в центрі Миколаєва на перетині Маріупольської та Спаської в центрі Миколаєва зіштовхнулися два автомобілі. В результаті аварії ніхто не постраждав. Обидва автомобілі зазнали значних механічних пошкоджень.

Читайте також: