• субота

    28 вересня, 2024

  • 21.5°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 28 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 21.5° Ясне небо

Мерія поки не буде прибирати з вулиць Миколаєва кіоски, в яких працюють люди

В Миколаєві поки не будуть демонтувати кіоски та будки, на розміщення яких закінчився строк дії дозвільних документів, якщо там працюють люди.

Про це повідомив директор департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Андрій Єрмолаєв в інтерв’ю телеканалу «МАРТ».

Він відзначив, що депутати міської ради через війну не можуть швидко переглянути усі земельні питання, тому власників працюючих кіосків поки не чіпають. Тим часом департамент прибирає будки, які стоять зачинені та занедбані.

— Якщо вони зачинені, неохайні, не працюють — то прибираємо. Ми розуміємо, що земельні питання міська рада зараз не дуже розглядає. Велика кількість цих питань зараз не на часі, але ж людям треба якось працювати. Тобто ці МАФи, в яких працюють люди, ми не чіпаємо. А ті, що стоять занедбані та зачинені, ми прибираємо. Нічого їм на вулицях міста робити, — сказав Андрій Єрмолаєв.

Він нагадав, що минулого року демонтовані будки розміщували на блокпостах.

Відзначимо, що близько тижня тому в департаменті навпаки відзначали, що якщо у кіоска сплив строк оренди, то споруду треба вчасно прибрати з землі, яка належить місту.

Читайте також: