• понеділок

    16 вересня, 2024

  • 22.4°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 16 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 22.4° Похмуро

У Березанці планують витратити на ремонт укриття в ліцеї майже ₴10 млн

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради оголосив тендер на капітальний ремонт приміщень протирадіаційного укриття місцевого ліцею за 9,8 мільйона гривень.

Про це свідчать дані системи публічних закупівель ProZorro, пишуть «НикВести».

Тендер було оголошено у вівторок 4 квітня. Початок аукціону заплановано на 9 квітня. Попередня сума робіт — 9 мільйонів 868 тисяч 659 гривень. Переможець повинен буде закінчити роботи до 1 серпня поточного року.

У тендерній документації зокрема йде мова про ремонт стель, підлог, влаштування водопостачання та водовідведення, вентиляції, електропостачання, встановлення системи пожежної сигналізації.

Нагадаємо, депутати Миколаївської міської ради мають намір перерозподілити 90 мільйонів гривень на управляння освіти. Кошти підуть на облаштування захисних споруд, ремонти та оновлення матеріально-технічної бази.

Раніше повідомлялося, що управління освіти Миколаївської міської ради уклало договори на ремонт укриттів у семи дитсадках і одній школі на загальну суму у 8 мільйонів 513 тисяч 435 гривень.

Також повідомлялося, що управління освіти Миколаївської міської ради збирається облаштувати укриття в пʼяти дитячих садочках та одному ліцеї міста. На ці роботи загалом планується витратити понад 7,5 мільйонів гривень. 

Читайте також: