• понеділок

    16 вересня, 2024

  • 22.4°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 16 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 22.4° Похмуро

«Все ще дуже небезпечно», — Кім про туристичний сезон на Миколаївщині-2023

Туристичний сезон у Миколаївській області цього року відбудеться частково, оскільки в регіоні досі є небезпечні для відвідування місця. 

Про це у коментарі «НикВести» розповів очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Наразі говорити напевно, яким буде туристичний сезон на Миколаївщині у 2023 році – ще зарано, каже очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім. Проте вже зараз чорноморські курорти області він називає «потенційно небезпечним» для туристів. Це насамперед повʼязано з тим, що там досі зберігається загроза обстрілу російськими військовими. Водночас, каже Віталій Кім, туристи матимуть змогу відвідати інші туристичні локації області. 

— Будемо дивитися вже ближче до сезону. На жаль, наразі курорти Чорного моря всі потенційно небезпечні. Це стосується не тільки артилерії, але й РСЗВ. Будемо спостерігати, як розвиватиметься ситуація у квітні-травні. По цьому сезону все ще дуже небезпечно, тому я б концентрувався на таких туристичних локаціях як Мигія та Тилігульський лиман, – розповів Віталій Кім.

Нагадаємо, «НикВести» дізналися, яким буде туристичний сезон в Миколаївській області-2023, які місця регіону сьогодні є безпечними для туристів, а які – заборонені для відвідування. Подробиці у статті «Чи існує туризм на Миколаївщині під час великої війни?».

Читайте також: