• понеділок

    16 вересня, 2024

  • 22.4°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 16 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 22.4° Похмуро

Керівництво Миколаївської облради привезло Великодні гостинці до евакуаційного центра

Напередодні Великодня перший заступник голови Миколаївської обласної ради Антон Табунщик разом із колегами завітав до одного з найбільших евакуаційних центрів області «Прихисток своїм».

Про це повідомляє пресслужба облради.

Завдяки допомозі благодійних організацій області, мешканцям центру до Великодня привезли паски, продукти харчування, солодощі тощо. Натомість діти намалювали малюнки та листівки до Великодня військовим Збройних Сил України та передали Антону Табунщику, аби він передав їх за призначенням.

Як відомо, сьогодні в центрі проживають приблизно 200 людей, які евакуювалися з небезпечних місць Миколаївської та Херсонської областей.

— Сьогодні тут живуть близько 200 людей, з яких 80 – дітки. Познайомився із людьми, які лишили свої домівки у Херсоні і не тільки. Сотні доль – люди, які попри все сьогодні радіють, посміхаються і живуть далі. Вражений масштабами центру! Люди мають все, аби жити в комфорті. Запевнив, що допомагатимемо і надалі, – зазначив Антон Табунщик.

Нагадаємо, 12 квітня волонтери відправили з Миколаєва 140 пасок для Сил оборони України. До Великодня їх передадуть військовослужбовцям 79-ї, 28-ї, 36-ї бригад та 128-го підрозділу територіальної оборони. Зазначається, що вироби випікала миколаївська майстриня, а кошти збирали під час благодійної акції «Паска для військових».

Читайте також: