• понеділок

    16 вересня, 2024

  • 22.4°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 16 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 22.4° Похмуро

У Миколаєві розробили посібник для інших міст про роботу з гумдопомогою

У серпні 2023 року Миколаївська міська рада на основі власного досвіду розробила Посібник «Допомога містам: методичні рекомендації щодо належного управління та контролю. Досвід Миколаївської міської ради».

Про це повідомили в міськраді.

Посібник розробили за підтримки EUACI.

Документ містить рекомендації, зразки рішень для органів місцевого самоврядування щодо якісної та дієвої роботи з міжнародною допомогою.

«Рекомендації будуть корисні і для інших міст та стануть путівником для побудови сталої довіри з міжнародними партнерами. Нагадаємо, що EUACI розпочала співпрацю з Миколаївською міською радою ще у 2022 році в рамках компоненту «Міста Доброчесності», — йдеться у повідомленні.

У передмові до посібника мер Миколаєва Олександр Сєнкевич повідомив, що скоро у місті запустять веб-портал моніторингу міжнародної допомоги з усією інформацією та звітами, які формуватимуться щоквартально.

Нагадаємо, навесні виконавчий комітет Миколаївської міської ради затвердив Порядок контролю за гуманітарною та благодійною допомогою. Таким чином у місті вирішили посилити контроль над допомогою, що надходить від іноземних партнерів до Миколаєва.

Читайте також: