• четвер

    19 вересня, 2024

  • 16.1°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 16.1° Похмуро

Депутат Миколаївської облради Кормишкін заявив, що йде з політики: «Зіткнувся з життєвими обставинами»

Депутат Миколаївської обласної ради Юрій Кормишкін, фото: «НикВести»Депутат Миколаївської обласної ради Юрій Кормишкін, фото: «НикВести»

Голова фракції «Наш край» в Миколаївській обласній раді Юрій Кормишкін заявив, що йде з політики. Депутат написав заяву про складання мандату.

Заяву він оприлюднив в дописі на своїй сторінці в Facebook.

Юрій Кормишкін написав, що припинення політичної карʼєри повʼязане з «певними життєвими обставинами», зокрема, які стосуються його здоровʼя. 

— Говорю про це публічно, так як усе життя намагався відкрито говорити і пояснювати ті чи інші рішення, які стосуються не тільки особисто мене, як людини, але й інших людей за яких свого часу узяв відповідальність. 4 скликання я був депутатом. У 2018 році — обраний головою Миколаївської обласної організації партії «Наш край». Ми створили міцну команду однодумців в місті та області, за нас голосували та підтримують. Але, як і кожен українець, я зіткнувся з певними життєвими випробуваннями у тому числі по стану здоров’я, які, щоб пройти та подолати, мені необхідно більше часу, життєвого ресурсу та сил. Собі допомогти я можу тільки сам. Тому вимушений скласти повноваження депутата Миколаївської обласної ради, сподіваюсь колеги мене зрозуміють, — повідомив Юрій Кормишкін.

Заява про складання повноважень на імʼя голови обласної ради Антона ТабунщикаЗаява про складання повноважень на імʼя голови обласної ради Антона Табунщика

Він додав, що не має наміру покидати Миколаївську область.

— Я залишаюся в Україні, продовжую працювати на рідній Миколаївщині. Спробую скільки вистачить сили та здоров’я примножувати аграрні здобутки рідної області. Але політичну діяльність на усіх рівнях зупиняю. Прошу поставитись з розумінням, — пояснив політик.

Нагадаємо, що Юрій Кормишкін був обраний депутатом Миколаївської обласної ради 8-го скликання в листопаді 2020 року від партії «Наш край».

Зазначимо, що на сесії облради в березні Миколаївська обласна рада підтримала дострокове припинення повноважень депутатки від партії «За майбутнє» Оксани Калюжної та Альони Карої.

Перша планувала скласти повноваження ще у грудні 2023 року, аргументуючи це тим, що планувала переїхати за кордон. Однак депутатський корпус вмовив її додатково обдумати своє рішення.

В березні 2023 року ще п‘ятеро депутатів Миколаївської обласної ради відмовилися від своїх мандатів

Читайте також: