• четвер

    19 вересня, 2024

  • 16.1°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 16.1° Похмуро

Реконструкцію зруйнованої обстрілом поліклініки у Баштанці оцінили в ₴191 млн: оголошено тендер

Фото: Суспільне Миколаїв

Департамент містобудування, архітектури, капітального будівництва та супроводження проєктів розвитку Миколаївської ОВА оголосив тендер на реконструкцію поліклініки Баштанської багатопрофільної лікарні.

Про це, як пишуть «НикВести», свідчать дані системи публічних закупівель ProZorro.

Роботи оцінили у 191 мільйонів 614 тисяч гривень. Початок аукціону заплановано на 21 вересня. Переможець повинен буде виконати роботи до кінця 2024 року.

У техзавданні мова йде про розбирання конструкцій та влаштування нових, ремонт фасаду, загальні будівельні роботи, електромонтажні роботи, влаштування систем опалення, вентиляції та кондиціонування, водопостачання та каналізації, пожежної сигналізації, системи пожежогасіння, встановлення ліфту та відеоспостереження, охоронної сигналізації, придбання меблів та техніки тощо.

Крім того, підряднику необхідно буде побудувати укриття.

Також повідомлялося, що в ОВА оголосили тендер на реконструкцію будівлі лікувального корпусу Баштанської багатопрофільної лікарні за 139 мільйонів гривень.

Нагадаємо, Баштанська багатопрофільна лікарня потрапила під ракетний обстріл 19 квітня 2022 року. Внаслідок атаки пошкоджень зазнала будівля поліклініки, частково пошкоджено два відділення лікарні. 

Раніше було оголошено тендер на ремонт покрівлі однієї з будівель лікарні. 

У червні Кабмін виділив на перебудову будівлі лікувального корпусу КНП «Баштанська багатопрофільна лікарня» 45,3 мільйона гривень. Ще 86,8  мільйона гривень планується спрямувати на відбудову поліклініки.

Також повідомлялося, що завдяки співпраці з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) у Баштанці почали відновлювати хірургічне відділення багатопрофільної лікарні.

Читайте також: