• пʼятниця

    20 вересня, 2024

  • 20.2°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 20.2° Ясне небо

У Новій Каховці колаборант допомогає росіянам чинити міст, але він усе одно під вогнем, — Хлань

У Новій Каховці один з місцевих підприємців на прізвище Сіров колаборує з окупантами, допомогаючи їм чинити міст для проходження важкої техніки на Миколаївський напрямок.

Про зрадника розповів херсонський депутат Сергій Хлань в інтерв'ю для телеканалу «НІС-ТВ».

В останній тиждень удари ЗСУ серйозно пошкодили міст через дамбу у Новій Каховці, ускладнивши логістику для російської армії. Але на місці знайшлася людина, яка погодилася відремонтувати наслідки руйнування

— Вони знайшли місцеву фірму «Олеся», Сіров директор. На превеликий жаль він погодився працювати з окупантами, він з перших днів дав своє підприємство будівельне для розташування орків. Коли склад злетів, то це було неподалік цього підприємства, — описав деталі Сергій Хлань.

Місцевий депутат додав, що один зрадник аж ніяк не врятує положення правобережного угрупування росіян, бо українські ракетчики та артилеристи встановили вогневий контроль над цим районом.

— Біля Каховки навести понтони, неможливо бо течія, — додав херсонський політик.

Суспільний проєкт «База зрадників Херсону» встановив більше деталей про керівника фірми «Олеся». Повне ПІБ — Сєров Валерій Анатоліович. 1947 року народження. Від 2015 року був у Херсонській облраді мажоритарником з Нової Каховки (партіія «Відродження»). Окрім ремонту транспортних шляхів, його компанії «Олеся» та «Система-Майстер» укріплювали доти росіян.

Нагадаємо, Сергій Хлань також запевнив, що окупанти не можуть підвезти на фронт РСЗВ через зруйнований Антонівський міст.

Читайте також: