• пʼятниця

    20 вересня, 2024

  • 24.8°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 24.8° Ясне небо

Нардеп Копитін показав чат-бот для швидкого збору інформації про полонених українців

Команда народного депутата України, представника Координайційного штабу з питань поводження з військовополоненими Ігоря Копитіна розробила спеціальний чат-бот у месенджері Телеграм для сбору інформації про тих, хто потрапив до російського полону.

Про це повідомив сам Ігор Копитін.

— Як представник Координайційного штабу з питань поводження з військовополоненими, знаю, що велика частина роботи Штабу  — прийом та опрацювання інформації від родин українських військових, що потрапили у полон. Тому ми зробили чат-бот у телеграмі, який дозволить нам швидше збирати та обробляти всю важливу інформацію, потрібну для формування списків тих, хто потрапив у полон, їх пошуку та підготовки процедур обміну, — пояснив він.

Він підкреслив, що вся надіслана інформація буде опрацьована співробітниками штабу і «ми зробимо все можливе, щоб усі наші якнайшвидше повернулись додому».

Раніше повідомлялося, що народний депутат Ігор Копитін та начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов обговорили відкриття філії Координаційного центру поводження з військовополоненими у Миколаєві.

Читайте також: