• вівторок

    1 жовтня, 2024

  • 24.5°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 1 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 24.5° Похмуро

Нардеп Чорноморов закликав розблокувати можливість реконструкції бомбосховища у Вознесенську

Народний депутат Артем Чорноморов звернувся до Міністерства розвитку громад і територій України щоб допомогти Вознесенську у проведенні капітального ремонту у бомбосховищі.

Про це народний депутата повідомив у Telegram.

Артем Чорноморов зазначив, що наразі у Вознесенську необхідно виконати капітальний ремонт бомбосховища та провести реконструкцію системи постачання кисню. Однак для реалізації проєктів необхідно вирішити певні питання.

— Представники місцевої влади розповіли про певні проблеми у реалізації цих проектів. Вони виникли через те, що наразі відсутня можливість користуватися єдиною державною електронною системою у сфері будівництва, що є обовʼязковою вимогою законодавства для проведення будівельних робіт. Такі обставини ставлять у глухий кут місцеву владу та наражають на небезпеку мешканців міста Вознесенська, — зазначив він.

У зв’язку з цим народний депутат звернувся до очільника Міністерства розвитку громад і територій України Олексія Чернишова з проханням посприяти розв'язанню проблеми та розблокувати можливість будувати та капітально ремонтувати такі важливі для життєзабезпечення обʼєкти.

— Зокрема, попросив відновити доступ до реєстру у місті Вознесенськ, а саме функцію реєстрації повідомлення на початок будівельних робіт та отримання сертифіката готовності об’єкта до експлуатації після завершення робіт, — додав він.

Нагадаємо, що народний депутат України Артем Чорноморов привітав українських вчителів з їх професійним святом — Днем вчителя. 

Читайте також: