• четвер

    3 жовтня, 2024

  • 16.1°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 3 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 16.1° Переважно ясно

Шахраї ошукали довірливого жителя Вознесенська на ₴100 тисяч

Правоохоронці встановлюють шахраїв, які ошукали 60-річного вознесенця майже на 100 тисяч гривень.

Про це повідомляють в Головному управлінні Національної поліції в Миколаївській області.

За даними правоохоронців, на мобільний телефон потерпілого надійшло повідомлення з «банку» про несанкціоноване втручання до його карткового рахунку. Чоловік довірився шахраям, які запевнили, що для збереження коштів варто перерахувати накопичення на інший рахунок.

— Зв’язавшись  за номером телефону, який був вказаний у повідомленні, невідома особа, представившись працівником банку, повідомила, що для того, аби зберегти заощадження, терміново потрібно переказати кошти на інший рахунок та назвати свої особисті дані, що заявник і зробив. Як виявилося, грошові кошти у розмірі 99 500 тисяч гривень чоловік переказав аферистам, – повідомляють в поліції.

Правоохоронці вживають заходів щодо встановлення та затримання зловмисників. Шахраям загрожує покарання до восьми років позбавлення волі.

Раніше повідомлялось, що на Миколаївщині поліцейські затримали інтернет-шахрая, який продавав неіснуючу зброю. У Вознесенську 28-річний чоловік у месенджері розміщував фейкові оголошення про продаж зброї та вимагав повну оплату від покупців.

Читайте також: