• неділя

    29 вересня, 2024

  • 18.6°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 29 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 18.6° Ясне небо

У Миколаєві роблять ямковий ремонт доріг по Троїцькій та Космонавтів

Бригади комунального підприємства «ЕЛУ автодоріг» за допомогою 8 одиниць спецтехніки виконують ямковий ремонт дорожного покриття вулиць Троїцької та Космонавтів.

Про це повідомили у Миколаївській міськраді. 

«Перед укладанням асфальту фрезеровані карти продуваються від пилу та обробляються бітумом. Після завершення підготовчих робіт гарячий асфальт розподіляється та закочується катком», — йдеться у повідомленні.

Учасників дорожнього руху просять бути уважними та з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

Нагадаємо, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич доручив своїм заступникам визначитися з правовими підставами передачі в оренду одному з миколаївських підприємців проїжджої частини в центрі міста.

Як відомо, розбита ділянка дороги по вулиці 8 Березня в районі Центрального ринку, передана в оренду одному з миколаївських підприємців. Примітним є той факт, що ця земельна ділянка фактично є дорогою загального користування та зв'язує проспект Центральний з Центральним ринком у Заводському районі.

При цьому, фактично, 250 метрів цієї дороги міська влада передала в оренду агентству приватної компанії, що називається, «Миколаївський обласний молодіжний рух». Згідно з даними системи YouControl 50 відсотків компанії належить Олексію Пеліпасу, інші 50 відсотків – Владиславу Чайці.

Читайте також: