• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 13.6°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 13.6° Ясне небо

Депутати міськради не підтримали виділення коштів на придбання автівок для правоохоронців Миколаєва

Депутати не підтримали придбання автомобілів для правоохоронців міста, яке передбачались у змінах до програми сприяння діяльності правоохоронних органів на 2020-2023 роки.

На засіданні вісімнадцятої сесії Миколаївської міскради у вівторок, 11 квітня, начальник відділу з організації оборонної і мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Ігор Оніщенкодля доповів, що зміни стосуються поліпшення матеріально-технічного забезпечення правоохоронних органів.

Раніше на комісіях він доповідав, що 12 мільйонів 270 тисяч буде направлено на придбання автомобілів Кросовер Renault Duster для правоохоронців та закупівлю 24 портативних відеореєстраторів та 40 камер спостереження для СІЗО.

В свою чергу депутат Максим Коваленко заявив, що ці кошти можна направити на більш кориснішу справу.

Під час голосування «за» висловились 25 депутатів, 5 — «утримались». Голосів для ухвалення рішення не вистачило. 

Нагадаємо, облрада збільшила статутний капітал «Миколаївської обласної варти» до 23,2 мільйонів гривень, виділивши ці кошти з бюджету. Директор комунального підприємства «Миколаївська обласна варта» Микола Кукуруза пояснив, що ці кошти підуть на заробітні плати, придбання паливно-мастильних матеріалів і експлуатацію  автотранспортних засобів.

Читайте також: