• четвер

    3 жовтня, 2024

  • 14°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 3 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 14° Мінлива хмарність

«Дякуємо ЗСУ за Великдень»: у Первомайську пройшли благодійні ярмарки до свята

У Первомаюську провели благодійні Великодні ярмарки під гаслом: «Дякуємо ЗСУ за Великдень», де збирали кошти на допомогу армії.

Про це повідомляє видання ГардCity.

Майстри продавали картини, поробки з бісеру, іграшки, сувеніри, паски та усілякі солодощі. Управлінням культури були організовані фотозони на тему Великодня.

Як відомо, однією з центральних композицій на площі Шевченка стали три крашанки та кошик, що навпроти них. Як говорить авторка інсталяції Світлана Капацина, її робота символізує наступне: червоно-чорна крашанка — початок війни, коли воїни відправляються на фронт, яйце у маскувальній сітці — це сама війна, а третя писанка, що жовто-блакитна, — це Велика Перемога і довгоочікуваний мир.

— Попри важкі часи хочеться подарувати людям частинку святкового настрою. Головна мета заходу — зібрати кошти на допомогу армії і таким чином подякувати нашим захисникам і захисницям, завдяки яким ми маємо змогу зустріти Великдень, – розповів про захід директор Центру культури і дозвідлля Ігор Головатенко.

Нагадаємо, 12 квітня волонтери відправили з Миколаєва 140 пасок для Сил оборони України. До Великодня їх передадуть військовослужбовцям 79-ї, 28-ї, 36-ї бригад та 128-го підрозділу територіальної оборони.

Читайте також: