• середа

    2 жовтня, 2024

  • 22.7°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 2 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 22.7° Мінлива хмарність

Авіаційний навідник Танасов: в Чорнобаївці втрати росіян ніхто не міг порахувати

Передовий авіаційний навідник і депутат Миколаївської міської ради Сергій Танасов розповів, як українські захисники в Чорнобаївці гатили росіян цілими колонами.

Про це він розповів в сюжеті телеканалу «Прямий».

Сергій Танасов зазначив, що Чорнобаївка для нього визначне місце, адже там він три рази проходив підготовку перед бойовими завданнями та приймав участь у знищенні окупантів після початку повномасштабного вторгнення.

Також він зазначає, що в Чорнобаївці не могли порахувати кількість знищений росіян, адже наші військові їх гатили здалеку і цілими колонами. Сергій Танасов згадав один із таких випадків.

— Наносили ми авіаційний удар,  він був для так такий показовий та результативний. Дуже велика кількість ворожої піхоти пішла штурмувати село і хлопців (українських військових, - ред.) відтіснили на останню вулицю. Кацапи зайшли і скупчились на першій вулиці. Там було чотири вулиці в селі, а наші на четвертій. І вони (російські військові, - ред.) в момент прильоту ракети були всі разом. Їх було біля 200. Ну 180 трупів ми нарахували, —  згадує він.

Крім того від відзначив професійність українських льотчиків.

— Ті, хто літають Чорнобаївські хлопці – просто аси. Вони так тут працювали! Ви навіть собі не уявляєте. Я не знаю, хто ще в світі може працювати так, як вони, —  додає Сергій Танасов.

Нагадаємо, що Служба безпеки затримала ще одну пособницю РФ під час комплексних заходів на Вінниччині. Зловмисницею є 30-літня донька колишнього гауляйтера Чорнобаївки Юрія Турульова, якому СБУ раніше вже повідомила про підозру.

Читайте також: