• понеділок

    16 вересня, 2024

  • 21.8°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 16 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 21.8° Похмуро

Держекоінспекція вказала Березі на чергове сміттєзвалище біля миколаївських багатоповерхівок

Екологічна інспекція вказала адміністрації Центрального району на звалище сміття по проспекту Героїв України. Після цього сміття прибрали.

Про це повідомили у Державній екологічній інспекції Південно-Західного округу.

Зазначається, що у ході рейду 5 вересня інспектори виявили сміттєзвалище біля багатоповерхівок по проспекту Героїв України, 67 та 79-Б. Про смітник повідомили в адміністрацію Центрального району, яку очолює Олександр Береза. На даний час сміттєзвалище ліквідовано.

«Також адміністрація Центрального району повідомила, що стихійні звалища сміття за вказаними координатами виникають систематично, тому інспекція закликає громадян не бути байдужими до стану довкілля та не викидати сміття у непристосованих місцях», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що після публікації «НикВести» про засмічений дитячий майданчик у Варварівці екоінспектори змусили адміністрацію Центрального району прибрати його.

Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу повідомила, що відреагувала на новину  «НикВести»: «У Варварівці дитячий майданчик завалений сміттям та заріс амброзією: миколаївці просять владу відреагувати». 

Нагадаємо, що адміністрація Центрального району планує витратити 973 тисячі 461 гривню на вивезення бруду та сміття.

Читайте також статтю «НикВести»: Маршрути Олександра Берези: Повз якісь міські проблеми біжить голова Центрального району.

Раніше повідомлялося, що на Миколаївщині через суд вимагають зобов’язати міську владу Южноукраїнська ліквідувати незаконне сміттєзвалище на території територіальної громади.

Також повідомлялося, що у мікрорайоні Миколаєва Тернівка біля гаражного кооперативу невідомі влаштували звалище сміття. Грузові автомобілі привозять туди ґрунт, будівельне сміття і навіть гори зрізаного асфальту.

Читайте також: