Гуманітарний ресторан MAFIA у Миколаєві надає безкоштовні обіди

З першого дня війни мережа ресторанів сім'ї Оксани та Тараса Середюк об'єднала всі свої 36 закладів в гуманітарні ресторани MAFIA та спрямували свою діяльність на допомогу та підтримку постраждалого населення в зонах бойових дій, готуючи гарячі страви українцям. 

У Миколаєві гуманітарна діяльність розпочалась з перших днів війни, команда ресторану не розгубилась, а навпаки об'єдналась та мужньо стала тилом на кулінарному  фронті міста. В той час ніхто не розумів, що і як буде далі, ми розуміли одне, що ніхто крім нас. Ми почали готували ресторанну їжу для миколаївців та вже через кілька днів стали одним із найбільших партнерів фонду World Central Kitchen. Завдяки підтримці фонду ми змогли масштабувати наші об'єми в приготуванні страв. 

А коли 12 квітня російські агресори обстріляли водопровід відрізавши все місто від водопостачання ми не зупинили свою діяльність ні на годину, ми почали видавати по три готові страви кожному жителю міста. 

За три місяці війни разом з World Central Kitchen ми приготували 122 527 комплексних обідів, за що ми безмежно вдячні організаторам та координаторам фонду. 

З  01.06 підтримка  від фонду нашого ресторану завершилась, але ми не змогли залишити людей без їжі та робочих місць, тому прийняли виклик стояти, що буде сил та на власних ресурсах продовжувати почату справу. Адже люди, які до нас щодня  приходять,  потребуть не тільки їжі, але і соціалізації в цей непростий час. 

 Ми щодня готуємо тисячі порцій страв і не просто годуємо, а ділимось частинкою свого серця та любові з кожним жителем міста.  

За власної ініціативи команда гуманітарного ресторану MAFIA за два тижні приготувала 15 000 порцій для 4000 тисячі жителів Миколаєва. 

В гуманітарному ресторані  MAFIA щодня можна отримати  безкоштовні обіди кожному потребуючому жителю міста, з 13:00 до 16:00 за адресою вул.Спаська, 45/3.

Смотреть полную версию