• Пятница

    20 сентября, 2024

  • 15.4°
    Ясное небо

    Николаев

  • 20 сентября , 2024 сентября

  • Николаев • 15.4° Ясное небо

Игорь Бриченко

Игорь Бриченко

Народный депутат Украины

Сильна команда для складних часів

Днями в Миколаєві відбувся з’їзд політичної партії «НАРОДНИЙ ФРОНТ» Миколаївської області. Вже декілька років партія не брала активної участі в політичному процесі, тому як на перший план вийшла необхідність проведення реформ та державне будівництво. Ми відійшли від великої політики в надії на те, що працюючи на розвиток держави наші партнери зможуть взяти на себе частку політичної  відповідальності, але так не сталося. І в цей день, я рад тому, що зустрів своїх побратимів по партії, які не втратили сил та віри в майбутнє України, і готові знов стати до боротьби за права наших співгромадян. 

В перші роки після перемоги Майдану всі ми переповнені ентузіазмом та романтизмом взялися до державних справ, та зрозуміли, що казна порожня,кадри відсутні, а ми стоїмо на порозі неоголошеної війни з російським агресором. Але в нас не опустилися руки, ми зробили багато помилок, але зрозуміли їх і готові працювати на покращення.

В нас часто питають: а що стало краще? 

Можливо багато хто скаже, що нічого не змінилися, а тільки стало гірше, то я відповім, що ні, не стало! Ми разом з волонтерами і просто небайдужими співгромадянами та представниками українських діаспор світу змогли зробити боєздатною армію, яка в свою чергу захистила більшість регіонів та зараз стримує агресора на сході України.. Зупинили «руську весну» та таку ж «осінь». Реформована поліція, армія, освіта, децентралізація, субсидії та зміни в законодавстві.

Пам’ятаєте листопад 2013 року, коли Миколаївський Майдан стояв, а міліція намагалася його розігнати, і навіть  моя мобільна громадська приймальня, їм була не перешкодою. Завдяки діям парламенту,  уряду та безпосередньо Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова час  маріонеткової міліції пройшов, зараз реформована поліція стоїть на варті громадян, не допускає свавілля, а на масових заходах  в першу чергу турбується про безпеку всіх їх учасників, а не на замовлення. 

Вперше з 2016 року бюджет країни став направлений на громадян. Ці декілька років після Майдану, довели, що українці – єдина, консолідована нація, яка здатна боротися за своє майбутнє.

В нас багато роботи, але я впевнений, що моноліт «НАРОДНОГО ФРОНТУ» в Українському парламенті та активи на місцях зможуть вкотре довести, що разом ми сила, яка здатна творити реформи. 

Ми, сильна команда для складних часів!