• Четверг

    19 сентября, 2024

  • 19.9°
    Преимущественно ясно

    Николаев

  • 19 сентября , 2024 сентября

  • Николаев • 19.9° Преимущественно ясно

Игорь Деревянко

Игорь Деревянко

Глава общественной организации «Комунальна самооборона»

Архітектурно-будівельна інспекція скасувала містобудівні умови на будівництво «магазина депутата Концевого» в сквері «Визволення». Наслідок протестів

Вже багато місяців небайдужа громадськість веде боротьбу з протизаконним знищенням забудовою скверу «Визволення Миколаєва» (вул. Будівельників ріг пр. Богоявленського), у простонародді «сквер у літака». У проектній документації начебто йдеться про п’ятиповерховий магазин «спорттоварів з тренажерним залом» та підземним паркінгом, а фактично про торгівельний центр. Зведення споруди пов’язують з ім’ям депутата міськради, Головою земельної комісії Ігорем Концевим: 

Активісти та представники «Нацкорпусу» пікетували й обласну прокуратуру, й мера, й піднімали питання на земельній комісії, й ходили до архітектурно-будівельної інспекції, й блокували саме будівництво. Гучно грюкали у владні двері, використовували увесь можливий арсенал відстоювання законності та інтересів миколаївців. Допомагає депутат міськради Суслова. 

І ОТ НАРЕШТІ ДІЙСНО ВІДЧУТНИЙ РЕЗУЛЬТАТ! Управління державної Архітектурно-будівельної інспекції у Миколаївській області, після перевірок, скасувало містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва, а саме - «магазина депутата Концевого»: 

Скасування містобудівних умов та обмежень практично визнає будівництво протизаконним та тягне за собою скасування Декларації на початок проведення будівельних робіт. 

Вітаємо, вас товариство! Нехай парки з скверами залишаться для миколаївців, а не знищуються жадібними скоробагатьками. 

Передісторія:

«Нью-Васюки» депутата Концевого. Наступний проект – бордель під виглядом монастиря?