Айфон 14 - найкращий подарунок на 8 Березня

8:31, 06 лютого, 2023

Лютий – це не лише довгоочікуваний кінець зими, це ще й свята, які так люблять усі дівчата – День усіх закоханих 14 лютого та 8 Березня. Прийнято, що саме на ці свята чоловіки балують своїх коханих дорогими подарунками.

Вишуканим і в той же час практичним презентом, безперечно, стане новенький https://comfy.ua/smartfon/brand__apple__seriya_smartphone__apple-iphone-14/ Айфон 14.

Компанія Apple є безумовним лідером на ринку смартфонів – це не лише стильний аксесуар, це багатофункціональний надійний помічник студентів, бізнесменів, блогерів та фотографів.

iPhone 14 - це новинка з останньої серії Apple, яка була представлена восени минулого року. Цього разу айфони представлені в кількох варіантах: iPhone 14 та iPhone 14 Plus, Pro та Pro Max, дизайн останньої кардинально відрізняється від базової моделі.

У компанії стверджують, що Айфон 14 отримав найкращий час автономної роботи, порівняно з іншими моделями Айфона. Акумулятор гарантує до 20 годин роботи під час активного використання. Смартфон оснащений чіпсетом А15 Bionic та 5-ядерним графічним процесором

Бездоганна фотокамера

Камера отримала чи не наймасштабніші оновлення. Суттєво покращено продуктивність фотографій при слабкому освітленні. Якість зображення при недостатньому освітленні покращилося практично на 50%. Передня панель камери має ультрашироку та нову 12-мегапіксельну камеру з діафрагмою f/1,9 та сенсорною стабілізацією.

Портретний режим, HDR, оптичний зум – збережено всі важливі технології.

Крім того, є нова 12-мегапіксельна камера TrueDepth з автофокусом навколо передньої панелі. Функція відео також отримала новий режим стабілізації під назвою Action Mode.

Також новий смартфон Apple вміє розпізнавати обличчя в масках за рахунок технології Face ID, що залишається актуальним в умовах пандемії.

Новий айфон можна придбати у різних відтінках:

  • чорний,
  • білий,
  • червоний,
  • світло блакитний,
  • перлинний з бузковим відливом.

Айфон-14 доступний з такими обсягами пам'яті: 128 ГБ, 256 ГБ, 512 ГБ. Смартфон підтримує e-SIM із оперативним перемиканням між операторами.

Операційна система нового Афйону – iOS 16 – дозволяє максимально персоналізувати ваш гаджет та забезпечити надійну конфіденційність. У новій операційній системі можна індивідуально налаштувати блокувальний екран, виходячи з ваших потреб. Спрощено можливість диктувати повідомлення та покращено навігацію картами. Також з'явилася можливість підтримки кількох екранів. Always-on-Display — це нова функція флагмана, за допомогою якої можна бачити інформацію про пропущені дзвінки, повідомлення або прогноз погоди без розблокування екрана.

8:31, 06 лютого, 2023
View full version