У Миколаєві за ₴2,7 млн відремонтують 400 метрів дороги по вулиці Східній

19:22, 12 жовтня, 2023

Адміністрація центрального району Миколаєва оголосила тендер на поточний ремонт ділянки дороги по вулиці Східній.

Про це свідчать дані системи публічних закупівель ProZorro, пишуть «НикВести»

Очікувана вартість робіт складає 2 мільйона 744 тисячі 854 гривень. Мова йде про відрізок по вулиці Східній від житлового будинку № 104 до будинку № 64. Початок аукціону запланований на 20 жовтня. Підрядник повинен буде закінчити ремонтні роботи до 15 грудня цього року.

Згідно з даними Google Maps, протяжність ділянки становить близько 400 метрів. Як зазначено у тендерній документації, поточним ремонтом буде охоплено 1760 квадратних метрів дороги.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підрядна компанія «МЕГО ЛТД», яка виконує поточний ремонт проспекту Богоявленського у Корабельному районі Миколаєва, вже вкотре зриває строки виконання робіт.

«НикВести» повідомляли, що договір на поточний ремонт дороги по проспекту Богоявленському Департамент житлово-комунального господарства міськради уклав з вінницьким підприємством «Мего ЛТД». Пізніше стало відомо, що підрядна компанія зриває строки виконання робіт. Після чого в «антикорупційному» департаменті міськради пригрозили підряднику штрафом.

Ця фірма активно працювала на Херсонщині. Згодом видання «Наші гроші» повідомило, що поліція розслідує зловживання службовим становищем посадовцями Херсонської обладміністрації та ДУ «Місцеві дороги Херсонщини». В ході досудового розслідування було встановлено, що в рамках програми «Велике будівництво», ДУ «Місцеві дороги Херсонщини» уклала низку угод щодо ремонту доріг з ТОВ «Білдгруп» на загальну суму 62,89 мільйона гривень та ТОВ «Мего ЛТД» – на 280,03 мільйона.

19:22, 12 жовтня, 2023
View full version