• понеділок

    16 вересня, 2024

  • 22.4°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 16 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 22.4° Похмуро

У Миколаєві за ₴2,7 млн відремонтують 400 метрів дороги по вулиці Східній

Адміністрація центрального району Миколаєва оголосила тендер на поточний ремонт ділянки дороги по вулиці Східній.

Про це свідчать дані системи публічних закупівель ProZorro, пишуть «НикВести»

Очікувана вартість робіт складає 2 мільйона 744 тисячі 854 гривень. Мова йде про відрізок по вулиці Східній від житлового будинку № 104 до будинку № 64. Початок аукціону запланований на 20 жовтня. Підрядник повинен буде закінчити ремонтні роботи до 15 грудня цього року.

Згідно з даними Google Maps, протяжність ділянки становить близько 400 метрів. Як зазначено у тендерній документації, поточним ремонтом буде охоплено 1760 квадратних метрів дороги.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підрядна компанія «МЕГО ЛТД», яка виконує поточний ремонт проспекту Богоявленського у Корабельному районі Миколаєва, вже вкотре зриває строки виконання робіт.

«НикВести» повідомляли, що договір на поточний ремонт дороги по проспекту Богоявленському Департамент житлово-комунального господарства міськради уклав з вінницьким підприємством «Мего ЛТД». Пізніше стало відомо, що підрядна компанія зриває строки виконання робіт. Після чого в «антикорупційному» департаменті міськради пригрозили підряднику штрафом.

Ця фірма активно працювала на Херсонщині. Згодом видання «Наші гроші» повідомило, що поліція розслідує зловживання службовим становищем посадовцями Херсонської обладміністрації та ДУ «Місцеві дороги Херсонщини». В ході досудового розслідування було встановлено, що в рамках програми «Велике будівництво», ДУ «Місцеві дороги Херсонщини» уклала низку угод щодо ремонту доріг з ТОВ «Білдгруп» на загальну суму 62,89 мільйона гривень та ТОВ «Мего ЛТД» – на 280,03 мільйона.

Читайте також: