На Харківському напрямку звільнено понад 20 населених пунктів, — Генштаб

16:23, 08 вересня, 2022

На Харківському напрямку військові звільнили понад 20 населених пунктів. На даний час українські військові вклинилися в оборону противника на глибину до 50 км.

Про це повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних сил України Олексій Громов, передає Суспільне.

— В рамках проведення оборонної операції на Харківському напрямку з метою відновлення втрачених територій з початку тижня ЗСУ у взаємодії з підрозділами Національної гвардії, іншими силовими структурами, ведуть активні дії на визначених напрямках. На даний час військові вклинилися в оборону противника на глибину до 50 км. Тривають фільтраційні дії в низці населених пунктів. В ході ведення активних дій на Харківському напрямку звільнено понад 20 населених пунктів, — сказав Олексій Громов.

Раніше повідомлялося, що українські сили, ймовірно, використали тактичну несподіванку, щоб 7 вересня просунутися щонайменше на 20 км на контрольовану Росією територію на сході Харківської області, відвоювавши приблизно 400 квадратних кілометрів території.

16:23, 08 вересня, 2022
View full version