Російські війська поцілили у сільгосппідприємство на Миколаївщині

Російські війська вчергове обстріляли Миколаївщину. Постраждали Миколаївський та Баштанський райони.

Про це повідомили у Миколаївській ОВА з посиланням на ОК «Південь».

Вночі, 16 вересня, близько 22:06 ворог атакував місто дронами-камікадзе «Shahed-136». Три дрони влучили в об’єкти промислової інфраструктури та фармацевтичний склад. На місцях влучань виникли пожежі, які було оперативно локалізовано підрозділами ГУ ДСНС України у Миколаївській області. Попередньо, постраждалих немає.

Вчора, 16 жовтня, о 16:05 внаслідок артобстрілу населеного пункту Первомайської громади пошкоджено об’єкт соціальної інфраструктури. Постраждалих немає.

Також вчора, о 22:51 внаслідок обстрілу дронами-камікадзе «Shahed-136» в Коблівській громаді виникла пожежа на відкритій території. Руйнувань та постраждалих немає.

Під постійним вогнем залишається Березнегуватська громада. Вночі, 17 жовтня, орієнтовно о 04:20 були обстріли між двома населеними пунктами. Влучання по сільськогосподарському підприємству. Постраждалих немає. Детальна інформація уточнюється.

Вчора з 10:00 до 11:00, о 14:00 та опівночі обстрілів зазнали два села Широківської громади. Влучання були по відкритих територіях, дорогах та за межами населених пунктів. Постраждалих немає.

Нагадаємо, що ввечері 16 жовтня армія РФ атакувала Миколаївщину 14 дронами-камікадзе типу «Shahed-136», 11 з яких було знищено Силами оборони.

 

 

Дивитись повну версію