Одеські комунальники швидко забили ОСБ-плитами усі вікна в поліклініці та гімназії Миколаєва, що постраждали від обстрілу

Буквально за один день одеські комунальники забили вікна в одній з поліклінік Миколаєва, яку обстріляли російські терористи 4 вересня. В гімназії, яка постраждала від обстрілів у цей день, теж оперативно закрили пошкоджені вікна ОСБ плитами.

Про це повідомив міський голова Олександр Сєнкевич.

— Роботи виконала бригада з Одеси. Щиро дякую мерії Одеси та особисто міському голові Геннадію Труханову, який відгукнувся на моє звернення і відправив до Миколаєва ремонтну бригаду разом із технікою. Одеські комунальники працюватимуть у нас стільки, скільки буде потрібно, — розповів він

Мер Миколаєва відзначив, що це суттєва допомога місту, оскільки зараз всі аварійні бригади задіяні в тому, щоб якомога швидше закрити вибиті вікна у житлових будинках та відремонтувати покрівлі перед настанням холодів і стартом опалювального сезону.

— Всі необхідні матеріали ми закуповуємо за кошти міського бюджету. Також допомагають благодійники, — додав Олександр Сєнкевич.

 Олександр Сєнкевич нагадав, що на сьогодні в Миколаєві пошкоджено близько 600 багатоповерхівок.

— 119 адрес ми вже відпрацювали (це майже 800 вікон). Також від обстрілів страждають і наші лікарні, школи, заклади культури та спортивні об’єкти. Їх ми теж оперативно відпрацьовуємо та готуємо до опалювального сезону, — написав він.

Нагадаємо, в ніч на 4 вересня російські війська завдали ракетних ударів по цивільній інфраструктурі Миколаєва: пошкоджено три медичні заклади, два навчальні заклади, готель та музей.

Дивитись повну версію