Нардеп Копитін та начальник ГУР Буданов обговорили відкриття філії Центру поводження з військовополоненими у Миколаєві

Кирило Буданов та Ігор Копитін

Народний депутат Ігор Копитін та начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирил Буданов обговорили відкриття філії Координаційного центру поводження з військовополоненими у Миколаєві.

Про це Ігор Копитін повідомив у своєму Телеграм-каналі.

Народний депутат від партії «Слуга Народу» Ігор Копитін є представником Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими і допомагає повернути наших захисників додому. На зустрічі з начальником Головного управління розвідки Кирилом Будановим вони обговорили відкриття філії Координаційного центру поводження з військовополоненими у Миколаєві.

— Це дозволить працювати оперативніше, бути у більш тісному контакті з родинами наших військовополонених та пришвидшувати вирішення питань з обміну, – пояснив деталі Ігор Копитін

Також під час зустрічі Ігора Копитіна із начальником ГУР МО Кирилом Будановим узгодили відкриття у Миколаївський області філії центру «Хочу жить». У ньому відбувається супровід військових РФ, які вирішили скласти зброю та здатися в полон. 

— Наголошую, що на відміну від країни-агресора — ми гарантуємо безпеку та дотримуємося норм Женевських конвенцій. Працюємо далі, – запевнив народний депутат.

Раніше Ігор Копитін заявляв, що відкриття в Миколаєві Координаційного центру поводження з військовополоненими значно розширить можливості приймати інформацію від людей та інформувати про перебіг процесів обміну полонених.

Дивитись повну версію