Особливості онлайн-аптек: як вибрати надійного постачальника

Купівля ліків онлайн користується не меншим попитом, ніж інтернет-магазини. Надійний та добре продуманий сервіс допоможе заощадити час та кошти при пошуках необхідних медикаментів. А можливість доставки, яку пропонує в тому числі й аптека D.S., дозволяє отримати препарати в зручному місці.

S9A3dzetZ1lDLcKmW18T-2Zm-LKzOrCzwXd1etugivl-KXIWRF5lvK7OHNu4ns38ro2QiXFJdpFzRnrt7wwG1h7PhVG0ZxP7D6X0Om8kcZTxFc740envzHYNl2KJSKrQTf4WLJKiq0yb8S-mrGzkwdUOHhwodZPLZupEkBHxKnq91NWmgWVrYjaV0c_Fng

Критерії вибору інтернет-аптеки

Перш ніж замовити ліки, необхідно впевнитися в надійності вибраної аптеки та безпеці оформлення покупки. Варто враховувати:

  1. Наявність та доступність дозвільної документації. Ліцензія на реалізацію лікарських засобів розташовується безпосередньо на сайті. Сертифікати відповідності на кожну партію медикаментів повинні надавати за першою вимогою.
  2. Якість оформлення та ведення сайту. Додаткові складнощі в пошуку препаратів зменшують довіру та бажання співпрацювати з компанією.
  3. Репутацію. Відгуки про конкретну аптеку бажано шукати на сторонніх ресурсах. Саме там зазвичай у відкритому доступі історії не лише позитивного, а й негативного досвіду оформлення замовлень.

Переконайтеся, що аптека функціонує на законних основах. На https://apteka-ds.com.ua/ ви знайдете посилання на сайт Держлікслужби, де можна перевірити легальність роботи будь-якої аптеки. Кількість випадків купівлі через мережу неякісних ліків достатньо велика для того, щоб зайвий раз перевірити наявність у постачальника ліцензії.

Переваги онлайн-аптеки D.S.

Щоб пошук товарів не завдавав зайвого клопоту, всі медичні засоби та допоміжні товари розділені на категорії. На сайті можна замовити популярні та рідкісні ліки, вітаміни, продукцію медичного призначення, товари для мам та немовлят, гігієнічні та лікувальні косметичні засоби. Інформація стосовно ціни та наявності в аптеках вашого міста оновлюється в автоматичному режимі.

ZQtMjMgmRpFWXatidPPq-tpTjPdN68-ZX6Md_F485qfywOBPxofniWMkXdRTGrG_ZHe8if0l4ev6R18CLRKw7-dvayTfLYovDe3PBeMIOfdZ8FekotRjmNPvExjToH5VZ3FkJHhdwY1bxDG7Tt67O1vuiljHag_Ohp1Repc2EOGuL0DmCrioqA9P4TlR-g

До переваг сервісу покупці також відносять:

  • консультацію в режимі онлайн чи за телефоном;
  • можливість доставки кур’єром чи поштою;
  • послугу бронювання з подальшим отриманням в аптеці поза чергою;
  • електронну карту клієнта;
  • корисний блог з інформацією про препарати та новини в галузі медицини.

Онлайн-аптека працює цілодобово, чим забезпечує можливість придбання ліків у зручний час. Програма лояльності та бонусна система знижок підвищує економічність купівлі медикаментів. База даних налічує понад 15000 товарів, завдяки чому різні ліки можна придбати в одній аптеці.

Консультація досвідчених фармацевтів та провізорів здійснюється на сайті та за вказаними на сторінці номерами телефонів. Кваліфіковані спеціалісти допоможуть підібрати медикаменти чи їх аналоги, розшифрувати рецепт та оформити замовлення.

Можливий самовивіз чи поштова доставка медикаментів (за виключенням ліків, реалізація яких відбувається на основі рецепта). Сплатити замовлення можна відразу при його оформленні чи під час отримання.

Дивитись повну версію